icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
7 August 2011 20:30
5

mitt hem doftar mint och citronkladdkake-muffins! (LCHF såklart)

och ååå vad gott det ska bli! Gjorde efter ett recept här på MD och ser fram emot att få smaka. Ena satsen blev himla porös och fin, den andra ville inte alls lyfta och så blev också resultatet efter ugnen. Ska bli intressant att smaka om det känns någon skillnad eller om det bara för vispandet :) [KURSIV](hur kommer det sig förresten att ägget inte blir poröst hur länge man än vispar? Det fanns rester av varm choklad i bunken, kan det påverka?) [/KURSIV] Jag var som sagt ute och partajade igår fram till sena natta och jösses vilket sug jag haft hela dan. Kroppen har varit så matt så matt men magen oförskämt pigg. Min egengjorda gröna ärtsoppa i morses var ingen hit, HUR mycket kolhydrater som helst i ärtor ju? Min dag började snett med andra ord. Men det är lugnt, för imorgon ska jag och sambon ge oss ut på en rejäl långpromenad på morgonen. En riktig kärleksstig :) Jag ska försöka puscha mig själv att springa upp för backarna i skogen, bra intervallträning när man inte tänker påt! Hoppas att alla här haft en trevlig helg :) Det är nåt visst med söndagskvällar.. Lugnt och härligt..!

Kommentarer

 • 7 Aug 2011 20:39
  å lät gott... det receptet måste jag prova... Du får skriva och berätta om smakresultatet :)
 • 7 Aug 2011 22:10
  sajo123
  Pepp!
 • 7 Aug 2011 22:14
  Det smakade kanon!! :D iaf de med mintchoklad! Lite grädde på dom så har man en riktigt nice dessert. Jag gjorde som såhär: [KURSIV]*vispade 1 ägg med 2,5msk canderel poröst *strödde i ca 1tsk pofiber *smalt 50g smör, stängde av plattan och rörde ner 100g mintchoklad *vände ned chokladen i äggfluffet och hällde i små muffinsformar. Hade dom inne på 175 grader[/KURSIV] i ca 14 min, men de hade med fördel kunnat tagits ut tidigare för lösare konstistens. Men det är ju en smaksak :)
 • 7 Aug 2011 22:16
  [KURSIV](Obs obs! receptet jag skrev ger [FET]6[/FET]st muffins)[/KURSIV]
 • 8 Aug 2011 12:10
  Litet tips här: låt de stå och gotta sig i kylen under en natt! Idag var de hur goda som helst! (en halv före träning hoppas jag ge bra energi)

Logga in för att skriva en kommentar.