icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
31 juli 2011 23:51
3

mitt hålla-mig-ifrån-socker-pepp inför Liseberg imorgon.

Jag har med mig lchf-mackor (kalla stekta ägg med pålägg på) vatten, ölkorv, ost och nötter. Det bör räcka.. Jag är så otroligt peppad till att klara mig ifrån socker nu och såg i kalendern att jag snart redan klarat en månad! EN MÅNAD!! det är många timmar att stå emot sötsug :) Jag är mycket stolt. Jag tänker inte falla tillbaka i gamla "unna sig"-mönster imorgon. Min familj kommer försöka snärja mig, de gör gärna det när vi alla ska "fira" något tyvärr. Men jag ska stå på mig. Jag tänker inte äta sockervadd, smågodis, våffla med glass, hamburgare, pommes, dom där nappklubborna eller vad det nu är [KURSIV]"man faktiskt bara äter när man är på Liseberg, *namn* man måste faktiskt få unna sig ibland"[/KURSIV] [FET]Nej nej nej![/FET] Det är inte mitt liv längre. Jag ska fan klara detta. Till min familj vill jag säga: Ni får fan "fira" och "unna er" utan mig, det där står inte för något annat än ledsamhet och ångest för mig så om ni älskar mig så lägger ni av att läska och locka mig till att fel mot mig själv!! Så. (det kändes riktigt skönt att bara få skriva det...) Imorgon ska jag vara glad över att ha mitt liv jag lever ihop med min älskade kille, och jag ska promenera runt och se allt det jag aldrig gjorde när jag var liten o bara hängde bland godisstånden. :) Ska bli kul!!

Kommentarer

  • 1 augusti 2011 00:29
    Helt rätt inställning! Go girl! :) Den där "unnarkarusellen" är inte rolig alls. Den tenderar att spinna fortare och fortare med mer och mer av det bedrägliga och söta och det kan vara svårt att få stopp på den när sötsuget satt klorna i en. Sämre och sämre mår man. Ändå fortsätter man. Att äta för mycket av onyttiga saker som skräpmat och godis när man tränar är som att göra den ogjord. Slita för ingenting, är det verkligen värt det? För några ögonblick av ljuvliga smakupplevelser?? Någon gång ibland OM man klarar att hantera det och inte trillar tillbaka i gamla dåliga vanor så går det väl an men annars är det nog lika bra att hålla sig ifrån sockret! Lycka till! Du klarar det om du verkligen VILL. Du ska göra det som känns bra för dig. Strunta i grupptrycket som lätt uppstår i alla sociala sammanhang. Det är ditt liv, din hälsa och din kropp- så det så! :)
  • 1 augusti 2011 08:15
    TACK fina du för en perfekt morgonpepp! Det var himla fint av dig :) Känner mig som superman idag så jag vet att det kommer gå bra nu! tack!
  • 1 augusti 2011 09:21
    Det kommer du klara galant! Stå emot första gången så blir du stärkt av det och sedan är det lätt att säga nej nästa gång! Hoppas ni får en härlig dag!

Logga in för att skriva en kommentar.