icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
24 April 2014 23:26
2

Minus 1,1 kg på 24h

Tack vare: ett kosttillskott med protein + ämnen som ökar fettförbränningen, en lågpromenad, ett kort gympass och hälsosam mat. På Ett dygn! Känns som att jag sitter på en riktig guldgruva :) Älskar känslan när jag vet att jag är rätt ute! 69kg innan sommarn! Whoop whoop!!

Gillar

Kommentarer

  • 25 Apr 2014 09:12
    Bra jobbat! Vad är det för kosstillskott och fettförbräningsämne du använder?
  • 25 Apr 2014 11:24
    tack snälla! känns jättekul att få en extra liten puff när man gör "allt annat rätt" med kost och träning :) Det var en vän till mig, kändistränare i Sthlm, som visade mig detta. skicka ett mail så berättar jag mer ullis.whitey@gmail.com

Logga in för att skriva en kommentar.