icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
1 september 2012 11:56
7

mina två lottokuponger gav tyvärr inte 163 milj, denna gång ;)

Men vet ni? Jag hade vunnit en ännu större skatt utan att veta om det! Förrgårs dag började väldigt mulet och ledsamt med tårar hemma och påväg till jobbet, allt kändes helt olidligt hemskt utan någon som helst anledning. Jag skulle vilja säga att jag hade en av mitt livs värsta dagar den dagen, med diverse outbursts på både facebook och twitter. En deppig bild på instagram och själlöst slitande på vad jag tyckte var ett FRUKTANSVÄRT jobb. Jag tog mig nätt och jämt igenom det, med lite hjälp av min syster som kom och tröstade med en LCHF-bakbok och ett fint rim (jag hade påväg till jobbet råkat skicka ett högst privat sms till både min mamma och syster som egentligen skulle gå till Niklas, där jag jämrade mig över mina tårar och att livet var skit.) Tänk om jag inte hade min familj.. Kvällen fick avslutas med en lång timmas pratande och funderande i min sambos armar tills jag äntligen somnade in. Fy vilken dag! När jag vaknade morgonen därpå fick jag för mig att ta fram det där testet, läste bipacksedeln och höll på att dö av kissenödighet under tiden. Väl kissat och klart satt jag där och väntade på att timglaset skulle sluta blinka.. för första gången väntade jag helt lugn, utan förhoppningar men inte heller som osäker eller ängslig. Jag visste inombords att vi är redo och att vi både längtar.. När det stora fina jämna plusset äntligen lös upp tappade jag andan! Och har nog inte riktigt fått tillbaka den än :) Jag är så lycklig och min kille likaså, nu kan jag ta en lite hormonstinn dag lite enklare med vetskapen om att jag inte gått och blivit tokig ;) ellera.. möjligtvis gravidtokig men inget värre än det haha.. Det är tidigt och ingen annan än ni vet, så vi får hålla det som en hemlis mellan oss! I alla fall till 1e Advent ;) [KURSIV] dags att googla vad jag får och inte får äta.. hoppas sukrin fortfarande är ok under graviditet! [/KURSIV]

Kommentarer

 • 1 sep 2012 11:59
  Stort grattis o vilken lycka, tidigt ja men ändå så spännande
 • 1 sep 2012 12:01
  Tack snälla jaropi! :) hihi
 • 1 sep 2012 12:13
  yaaay tack Anne!! hihi
 • 1 sep 2012 12:13
  Grattis, hoppas du mår bättre nu. Kram Sandra
 • 1 sep 2012 12:23
  Tack Sandra! Jag mår mycket bättre, bara vetskapen om vad det var som fick mig så känslig hjälpte verkligen ;) Nu är jag glad som en lärka!
 • 1 sep 2012 12:25
  lejonell
  Ojojoj... fantastiskt! Håller alla tummar för dig!
 • 1 sep 2012 13:50
  Det förstår jag. ☀ Kram

Logga in för att skriva en kommentar.