icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
1 november 2011 00:12

Mina delmål och hur landet ligger just precis nu

http://www.matdagboken.se/?p=blogg&BloggID=15859366 här finns mina delmål, och jag ser att jag oavsiktligt bytt plats på jordnötterna och köttbiten, nu i efterhand. I lördags var jag ju på Olearys och käkade men då skötte jag mig så väl så det kan gott få stanna kvar som delmål för 72 kg tycker jag. Protein är nyttigt ;) Jag fick en riktig snärt på näsan idag när jag märkte att det bara är 7 veckor kvar till jul. SJU??! det är ju heeelt stört. Men om vi fortsätter i samma tankebana som jag haft hittills gällande vikten så blir alltså 0,3kg i veckan x 7 = -2,1kg till julafton.. Då skulle jag isf väga 72ish kilo.. men visst klarar jag väl gå ner till 70? På all den tiden..? Jag har ju gått ner över 1kg i veckan hittills så det är ju inte omöjligt! Däremot har jag en platå just nu, och varje gång jag får mens ökar jag några hekto på vågen.. Irriterande men inte längre underligt så jag bryter inte ihop för det längre. Jag ser istället fram emot en större viktnedgång veckan efter :) Imorgon skall jag bege mig till gymmet. Och till biblioteket! Veckans utmaning för mig med Biggest Looser är vad jag minns 3h konditionsövning, sen vare en massa armhävningar och utfall eller magisar. BRA!!! jag behöver få skiten gjord så det är lika bra att bita ihop. Förra veckans utmaning failade jag, gjorde bara en tredjedel av alla repetitioner men fick träningsvärk som varade i tre dagar så vart rätt nöjd ändå. :) Man får va gla för det lilla!! Jag ser sjukt mycket fram emot att nå ner till 70 och allra helst se en lite fin 6a som startsiffra innan året är slut. I better get to it!!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.