icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
21 november 2011 07:28

mina delmål!

[x][KURSIV]75 kg ~ ny hårfärg![/KURSIV] [x][KURSIV]74 kg ~ 1 dl jordnötter![/KURSIV] [FET]72 kg[/FET] ~ köttbit på Oleary`s! [FET]71 kg[/FET] ~ hårfärgsretouch! [FET]70 kg[/FET] ~ 1h massage [FET]69,9kg[/FET]~ fransförlängning [FET]67 kg[/FET] ~ en ny bikini [FET]66 kg[/FET] ~ valfri skönhetsbehandling! ansikte/aha/läpar/tänder och en massa fett ersatt med stolthet att bära omkring på istället :) Funderar på att ändra lite i detta.. för eftersom jag varje vecka sätter flera hundra fransar på folk så känner jag att fransförlängningen inte direkt blir en lyxgrej (vågar inte anförtro någon annan att sätta fransar på mig och själv är ju omöjligt) Men däremot är jag i stort behov av kläder! Så.. jag vill nog ändra till att ge mig ett presentkort på H&M på 500:- som jag får köpa kjolar/brallor eller nåt för :) Funderar lite till, [KURSIV]har ju några hekton på mig ;)[/KURSIV]

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.