icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
1 juni 2012 06:53
1

Min utmaning so far..

69,6 stod vågen på så -0,3 sedan sist jag vägde mig vilket är tre dagar sedan. De dagarna har jag varit hemma på soffan, en dag ledig och en dag bara helt omotiverad och förkyld. Men igår sprang jag hem med min kollega och det blev 3,5km på 23 min så det är väl helt okej efter ett långt arbetspass ändå :) Huvudsaken är att det blir av, inte tiden det görs på. Än så länge iaf ;) Jag tänker mig iaf -0,3kg till, men mycket kan hända under helgen så det kan nog bli lite mer hihi Härlig fredag på er!

Kommentarer

  • 2 jun 2012 10:01
    Bra med städ och crosstrain anne! Detta blir en bra helg :)

Logga in för att skriva en kommentar.