icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
2 August 2011 14:47

Min rensning bland to-do:s

Idag har jag börjar beta av lite to-do`s. Vikta grejer jag måste få gjort alltså. Dessa är idag [x] Tvätta kulör [x] Maila ang. möte [x] Maila åtetbud (ni vet hur "nej" tenderar dra ut på tiden..) [ ] Rensa i källaren!! [ ] Träna cardio Sånt här som att rensa på en vind eller i en källare är en riktig feel-good grej för mig att göra. Jag har så sjukt mkt bråte sparat ifrån när jag var liten som jag behöver göra mig av med. Ni vet, ju mer grejer man har destå mer oro.. Tror verkligen att det stämmer, för man behöver egentligen inte så mycket. En gång i livet sålde jag allt jag ägde och flyttade utomlands, funderar på att hitta den styrkan i att släppa taget om prylar igen - för om jag tänker efter så är mer än hälften faktiskt ingenting värt att spara på. åter till listan då!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.