icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
27 oktober 2011 08:49

med jacka på o väskan på ena armen måste jag vara skriva av mig

det händer så mycket just nu! Jag vill inte glömma av hur intensivt och kul jag hade det den här perioden i mitt liv så jag måste skriva ner det för framtida bruk ;) Just precis för någon timma sedan gjordes den första transaktionen till min leverantör i korea! Snart får jag hem min första leverans och är så sjukt nyfiken! Det kommer bli jättefint. Färgade regnbågsfransar och ca 10,000 andra små pyttefransar. Salongen börjar komma iordning, med mycket hjälp av min sambo! Han är så fin som stöttar mig och ställer upp när jag står ensam och velar. Nu behöver jag en spegel, ett skynke/draperi, en avskärmningsvägg och en stol med hjul. Allt finns på ikea så det känns som att jag skulle kunna sätta nästa helg som slutmål för att allt blir klart :D Massagebänken (en ny fin svart i skinn hihi) skall komma på posten imorn eller i början på nästa vecka. Hittills har jag gjort fransar på 6 av de 20 som först anmälde intresse så det ser ljust ut! :) Jag hoppas att alla skall bli lika nöjda som de hittills, de är verkligen GÖRnöjda och skriver ut hyllningar lite här och där. Himla kul och väldigt rörande :D Ikväll efter jobbet kommer min kusin för en fransförlängning som just nu får utföras på köksbordet. haha ja jag vet det låter sjukt obekvämt men skall försöka fixa iordning nåt fint. Soffan ger nackspärr på oss båda så jag får fixa en nödlösning tills bänken är här, eftersom ingen vill vänta tills den kommit ;) Hmm vad var det mer.. JO! jag har ju gått ner snart 6 kg sen i slutet på Juli när jag gick med här nu. Fasen vad fort det gått alltså.. det är jag himla stolt över! Viktnedgången och att jag är kvar och mår bra :) Det syns på alla kläder ifrån i höstas att det ramlat av några centimetrar. Önskar bara att benen ville svarva till sig nu också så att jag kan få köpa ett par riktiga o fina jeans. Var det inte nåt mer jag tänkte skriva.. JO! Jag blev rödhårig för några helger sen och idag kl 11 ska min kompanjon fixa en ny starkare schysst färg på mig :) Det ska bli kul! Nu är jag varm o go i höstjackan här så nu är det dags att ge sig iväg på morgonpromenad.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.