icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
19 november 2011 11:15

lycklig dag

Jag är lycklig för att jag ska få gå på promenad med min mamma idag. Och för att jag fick ta en med henne i torsdags, och för alla de jag ska få hinna gå med henne i framtiden. Hon förstår mig alltid och hjälper mig alltid. Jag vill inte tänka på att de dagarna snart kan vara över.. Jag lever på vår kärlek. Då kan inget gå fel. Och när vi ses så vet jag att vi båda blir starkare och healar oss själva inifrån. Sånt är starkare än bromsmedicin och allt vad behandling heter. [KURSIV]Kärlek är det bästa och vackraste jag vet. Jag är lycklig över att få känna så för de jag älskar allra mest.[/KURSIV]

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.