icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
9 december 2011 10:59

Lite vatten över huvudet idag och julbord imorn

Det rullar på, kort sagt! Igår fotade vi nya display-bilder till salongen och jag sa ju såklart att jag kunde retuschera och fixa iordning slutbilden före tryck. Därav "vatten över huvudet" för det var inte alls lika enkelt som jag föreställt mig. Tre tjejer med helt olika utseende och tycke på en och samma bild som alla är lika underbart fåfänga.. Alla vill i princip ändra allt på sig själva på hela bilden, (vi har fotats en gång tidigare och det var samma visa då) så jag sa upp mig på detta och föreslog att vi tar nya bilder på julfesten imorgon istället ;) Så får det bli som det blir. Imorgon är det julfest för min sambos företag, och jag ska såklart med! Salongen hade bokat julbord på samma plats, samma kväll och samma tid så det får bli att dela upp sig under kvällen och umgås med alla så mycket det går. [KURSIV]Känns som julafton alla redan haha..[/KURSIV] Det ska bli HUR kul som helst och jag ser så mycket fram emot imorgon! Min fina klänning i storlek 38 (jag kan inte uttala det talet nog) och en romantisk uppsättning kommer göra susen :) Nu blev jag inringd tidigare till jobbet så det är dags att pysa. Ha det fint allihopa och oroa er inte för julborden ni ska på - skit i allt sött och ät er mätta på skinka och feta röror så löser sig allt! Ingen oro :) kram!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.