icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
26 juli 2012 09:01

LCHF-loppet på Djurgårn 25e Augusti - ska vi skapa lag?

Heej alla vänner! I`M BACK!! :) Jag har fått mig en stor boost av energi här inför loppet och är görtaggad! Jag vill så himla gärna att någon ifrån matdagboken hänger med och springer, för det hade varit så kul att vinna som en representant härifrån! Den här sidan är fantastisk och min önskan är att fler får nys om att vi finns här och hjälper varandra i vår viktnedgång. Nu har jag inga färska siffror på hur många kilon vi går ner varje månad här, men jag kan ju tänka mig att det är ett gäng ton! Bara i mina underbara Biggest-Looser-tävlingar (Havet <3) går vi ner upp mot en person i veckan (!) - av oss själva! Med hjälp av matdagbok och grupp-pepp. Det är vackert!! Och så himla mycket bättre än många andra alternativ ute på marknaden. Ingenting går upp emot att man [FET]gör jobbet själv[/FET]. Vi är grymma! :) [LANK]http://www.matdagboken.se/?p=forum&visa=trad&TradID=7258[/LANK] Länk till loppets tråd på forumet, gå gärna in där och kolla vidare på de länkar jag skrivit upp och skriv en rad om du är intresserad! Än så länge är vi få, men fler kan vi allt bli! [FET]ps. alla som beslutar sig för att springa loppet anmäler sig först i tråden för att få ta del av en [UNDERSTRUKEN]specialsurprice[/UNDERSTRUKEN] jag blivit tilldelad mitt lag!![/FET] :D

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.