icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
4 August 2011 08:49

Känns som en stor dag!

Nu går jag ut på en långpromenad, sen kl 11 blir det Kaliper-mätning och OJ vad jag ser fram emot detta!! :) Lite obehagligt på samma gång, det är aldrig kul att få sig en törn (nu är jag negativ innan jag ens sett siffrorna) när man har ett så gött flow som jag har med hälsan nu. Men, jag äter inte socker iaf. Nu tvärvägrar jag socker och det är mer värt än nåt kilo hit eller dit. Det är en sån stor befrielse att jag känner mig som mitt gladaste jag på flera år! <3

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.