icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
30 september 2011 23:02

känner puls igen

jag var sjuk i veckan, gick ifrån 77,9 till 77,4kg woho! Jobbade idag och kallsvettades till och från MEN jag gjorde det! Så jävla nöjd med mig själv. Jag sitter och halvhoppar framför datorn nu och bara längtar tills livet snurrar igång som jag vill. Jag känner mig som en entreprenör! Jag känner mig som en chef till tio företag med portfölj, macbook air, företagsbil, lunchmöten i vita lokaler med plexiglasstolar, konton till väggarna fyllda med nollor och härligt livligt volymigt hår färgat Bree-rött. Om bara de där kontona kunde fylla på sig Nu. Jag har så mycket idéer och driv, men svensken i mig begränsar pengaflödet. Jag är för lojal mot arbetsgivare.. Jag satsar inte! Fan. Jag måste satsa. Jag är på god väg nu - till mitt försvar. Kursen bokad och betald, stolen väntar på att tämjas av mig och lampa/behandlingsbänk och spegel har jag ju redan lokaliserat upp. Resten är småpicks. Det kan bli mitt imorgon, om jag tillåter mig själv hjälp.. Aj aj aj. Ja vi får väl se. Är jag smart så tar jag emot hjälpen och viger onsd-torsd åt salongen och fixar i ordning. Då kan jag bekanta mig mer och kanske kika runt i stan, ta en kaffe och brainstorma idéer med min skojiga kollega. Jag får inte stanna upp nu!! måste köra på så att jag kommer framåt. En matvarubutik står det till ett hundra procent inte alls något om i min profetia. ;)

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.