icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
5 september 2012 11:31

jahopp, nu är klockan halv tolv och jag kan inget äta

jag har verkligen noll matlust här! Segt :( Det enda jag är sugen på är fräscha frukter och trevlig juice osv. Men det får vänta tills jag kommer fram till jobbet. Först får jag faktiskt försöka få i mig någon bra frulle.. eller lunch. Hmm. tanken av stekt och fett är Inte alls trevlig just idag. Inte helt idealiskt för en lchfare. MEN jag är i varje fall glad ;) Inte ledsen och inte arg. Det är fan framsteg haha.. <3

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.