icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
21 september 2011 10:20
4

jag VILL jag (istället för ska)

(det är smartare att tänka så, att man [FET]vill[/FET] uträtta det man bestämt för dagen, än att lägga negativ laddning i ordet och vända allt till ett [KURSIV]"måste"[/KURSIV]) :) Im all about fooling myself hahaha.. men det funkar! Iaf, Idag vill jag dra till gymmet med syrran, ut och leta ett linne på stan, ner i jacuzzin på relaxen och in till skatteverket för att hämta hem lite papper inför framtiden. Det vill jag göra idag! Sen kanske jag kan smita in på bibblan också.. mm mysigt. Min svampbok jag lånade sist känns angelägen att lämna tillbaka, för nu tror jag nog inte att jag älgar runt där ute mer för i år. Trevlig dag allihop!

Kommentarer

 • 21 sep 2011 10:33
  Sånt här vill jag höra det är go av högsta kvalité. Ös på som Fröding sa så blir allt mycket bättre än i går. Kram och en påse Pepp!
 • 21 sep 2011 10:36
  :D gött ere!! Pepp tillbaka! Vi öser på!
 • 21 sep 2011 10:56
  vilken underbar inställning, den ska jag köra med! allt "ska" leder även ofta till ett "vill", som är värt att skänka en tanke. Jag "ska" plugga idag för att jag "vill" bli klar med uppgiften! Jag VILL plugga idag!!!!
 • 21 sep 2011 11:05
  Haha [FET]precis[/FET] Elinnc! Du kommer må så fint efteråt också :) tuta o kör!

Logga in för att skriva en kommentar.