icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
9 August 2011 11:11
2

jag ska va med på top10 i viktutmaningen!!

gud vad glad jag skulle bli om jag kom med på den listan! Så det ska jag kämpa för nu :D Den här veckan ska vågen visa [FET]ännu[/FET] mera minus!! wiiie!!

Kommentarer

  • 9 Aug 2011 11:17
    misscece
    Viktutmaningen? Det låter spännande. Vad är det för något? (undrar en som är ny här...) :) PEPP
  • 9 Aug 2011 11:23
    haha Ååh tack för peppen! Jag skickar tillbaka en stor portion pepp till dig också! Kika in i forumstråden "http://www.matdagboken.se/?p=forum&visa=trad&TradID=5001&Sida=7" Just denna utmaning har dom stängt men det kommer snart upp en ny! De finns utmaningar för varje månad, jättebra sätt att hålla uppe glöden :D

Logga in för att skriva en kommentar.