icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
11 november 2011 23:14

jag har tappat det.

Min vikt har stått still i tre veckor nu. Jag SKA nå 66kg innan 19/2 2012 så igår kväll beslöt jag mig för att fan ta en morgonpromenad idag om jag så skulle be någon dra mig ur sängen. Det blev 1h med syrran, vi började stega kl 7.00 vilket var himla skönt - mest för psyket. Varje lediga tid jag har nu för tiden spenderar jag på två jobb, och när jag är hemma sitter jag framför dator/kalendrar och i iphonen för att planera dagarna in i minsta detalj. Allt klaffar i princip nu, men då har jag inte alls planerat in någon träning. Jag måste måste Måste börja med det nu, för såhär länge utan kontinuerlig träning mår jag fan inge bra av alltså. :( Jag är flickvännen utan stubin, exploderar direkt.. och dagarna bara går in i varandra! Plötsligt är det torsdag och robinsson IGEN!? "det kändes som att vi såg förra avsnittet igår?!" har jag sagt tre veckor i rad nu. Jösses.. Utmaningen för veckan var träning, avslappning och att fylla i matdagboken till punkt och pricka. (jag har skött det lamt.) Det SKA jag göra nu. Ska. vill, måste ska och Kommer att göra. Hela helgen och hela nästa vecka. Från o me nu!! AAARGGHH skärpning på mig!!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.