icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
18 mars 2014 21:58

Jag gjorde rätt val

Jag har haft en trevlig fika tillsammans med några av mina märmsta kollegor ifrån jobbet med hembakade kakor, jordgubbar och kaffe. Skrev in precis allt i appen, tänkte att jag nog bränt minst tusen kalorier över limit, men det visade sig att jag faktiskt hade "råd" att äta en helt ok mängd kvällsmat ändå. Vad har jag nu lärt mig av detta då? *Jag valde att få i mig lunch före de kom på besök. Det hjälpte mig att fika med måtta * gick en morgonpromenad -380kcal ca, kändes skönt att ha plus på matkontot iom extrakalorier Sambon är sjuk och har varit sugen på pizza de senaste dagarna, han berättade att han tänkte åka och köpa en kebab och mina tankar for iväg till doften av en nybakad ostpizza... Mmmmm!!! Men jag kom på fötter fort och mindes alldeles för lätt att jag ska väga in min veckovikt till tävlingen imorgon, så jag avstod. Jag köpslog med mig själv att - om jag har "råd"- istället ta två ostmackor i micron om jag nu promt ska ha pizza. Kände mig osäker på hur helgen straffat mig och klev upp på vågen dagsäten och svullen - 0,6kg! Tjohoo! Bara 3hg kvar till 79! * Jag valde därför bort mackorna och fixade en enklare mat som är bättre för kroppen och knoppen * tog kontroll över oron och fick se svart på vitt hur läget är På Riktigt och inte bara i huvudet. Skönt. Nu ser jag fram emot morgonens vägning, vi får hoppas på minus.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.