icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
7 November 2011 12:03
4

jag fattar ingenting

Det här med min vikt alltså. Jag ska inte gnälla, för jag går åtminståne inte upp. Men ÅH vad gött det hade varit att få väga 69 nu :) Eller 73kg.. Fina siffor liksom. dom hr 74,7 kan jag ju nu, dom har stått där i två veckor eller tre?! Jag går upp en kilo, sen ner till 74,7 - upp å sen på måndan har det försvunnit igen. Det är lurigt. Jag har varit görduktig och bokat in varje ledig förmiddag och kväll för franssättning på mina vänner.. herregud. Jag håller ut nov-dec med vetskapen om att vi ska åka iväg 4 veckor i februari-mars. Och att det snart kommer generera pengar.. Just nu är det hårt. men men så är det i början! GLAD är jag över att jag inte äter socker och kolhydrater iaf ;) hihi kram på er vänner.

Kommentarer

 • 7 Nov 2011 12:07
  hej jag är första dagen för mig vet inte hur ska jag börja kan jag få lite hjälp???
 • 7 Nov 2011 12:34
  åh, känner så väl igen mig! min platå ligger på 70, har trots ett helt liv av bantning inte kunnat komma under det strecket mer än ett par dagar :(
 • 7 Nov 2011 13:01
  Det är så trist! Har fastnat på min vikt jag oxå, pendlar +- 0,5kg. =( Fast jag är oxå glad över att inte äta socker och inte så mkt kolhydrater! (förutom den här helgen, för första gången på 2 mån)
 • 7 Nov 2011 15:01
  Mitt mål var 100 kg till Jul. (från 138 kg) Det går inte,plötsligt står jag still. I 5 veckor har jag i princip inte gått ned mer än 1-2 kg. Kamp hela tiden ...men inget resultat. Frustrerande. Har lovat dietisten att kämpa till JUl. Men sen tror jag att det blir LCHF i fortsättningen.

Logga in för att skriva en kommentar.