icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
3 augusti 2011 01:29
1

Jag är sjukt taggad!!

Jag tycker mig se en liten förändring på min kropp! Och då har jag bara varit medlem här i några dagar. Jag ska ut och gå länge imorgon och försöka förbränna så många kalorier jag kan, för på Lördag vill jag verkligen att det ska synas MINUS på vågen!! :D Wohoo nu kör vi!!

Kommentarer

  • 3 aug 2011 08:38
    Edelweis
    Hej, vad kul att du märker skillnad. Detta blir min nionde dag, och jag har tappat 2,7 kilo redan. Använder mig av LCHF och motionerar en timme varje dag - stavgång. Lycka till!

Logga in för att skriva en kommentar.