icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
28 April 2012 07:58
2

jävla skit..

Jag mår illa och går upp i vikt - [KURSIV]åh du är gravid![/KURSIV] tänker vi nog då, men tyvärr är jag inte det. Jag äter LCHF men fular med finnchrisp på kvällen fast det känns ändå inte som en såpass farlig mängd att jag ska gå UPP i vikt? jag är så jävla trött. Och arg!.. vill bara skrika [FET]"STANNA UPP!!!" [/FET]så att allt just stannar upp så att jag kan få en dag att fundera ut allt. Jag har omöjligt mycket uppe i luften nu, det äter på mig fortare än fan och detta resulterar tydligen i att jag har noll koll på maten. Jag har varken tid eller lust till att sitta en timma varje kväll och skriva i vad jag ätit här på matdagboken - även om det skulle varit nyttigt att se det svart på vitt. ([KURSIV]hittar ingen lokal, har två skitpass på mitt schema som jag vill byta bort för när jag går dom så vill jag inget annat än skjuta mig i foten och sjukskriva mig hemmaliggandes ett år, en operation väntar som jag inte vet om jag vill göra, jag vill bli gravid men blir det inte (därav att jag inte vet om jag ska operera mig), vi ska kolla hus men det ligger bara i luften och väntar, jag har åter igen ingen jävla lokal att behandla mina kunder i och det går mig på nerverna att välkomna dom hem till mig där jag bor och är trygg och privat - så skall det inte vara!! en vän på jobbet bröt upp och började ett nytt jobb, som jag vill göra. Har ett helt A4 med bra ideer till mitt eget företag som jag kan expandera och verkligen köra 100% heltid med men behöver hitta info om alla delar och leverantörer osv innan jag kan flytta in i min favoritlokal i hela stan som skulle vart perfekt! OCH så går jag upp i vikt. Fy helvete vilken sörja. Inte konstigt att jag inte sover bra..[/KURSIV]) Jag drömmer mardrömmar och vaknar av att jag mår så illa att jag är nära på att springa upp och spy - sen somnar jag om några timmar. Nu sitter jag här med världens ångest. Det handlar bara om 2 kilo men när jag gör allt vad jag tror är rätt, och så ger det motsatt effekt? Jag har ju för fan gått/cyklat varje dag till jobbet? Åt ägg till frulle, sallad med bea till lunch (uppdelat på två) och sen en korv och en avocado med krämig röra på kvällen framför tvn. [KURSIV]Men sen kom de jävla finnchrispen också iof[/KURSIV].. Nä. Jag är så sjukt opeppad nu att jag funderar på att gå ur biggest looser-tävlingen. Det hade varit härligt att glänsa i min viktnedgång som före jul när jag trippade ner -10kg. men det verkar ha gått mig över huvudet det här. Det funkar ju fan inte!!! Tänker inte inregistrera den här jävla skitvikten i tävlingen, ALDRIG! jag vill inte veta av den, den ska fan inte få finnas kvar på Onsdag. Om det så är vatten och smör jag ska leva på.. ÅÅH!!! Sitter här ombytt och tänkte ta cykeln till spåret för en joggingrunda i skogen (det mår jag fantastiskt av) men börjar 12 och måste vara klar att gå 11, vilket ger mig en timma att motionera på och då hinner jag inte dit bort utan får nöja mig med en skitpromenad genom stan. Nä. fy fan vad negativt. Usch! Jag vill dra nåt gammalt över mig.

Kommentarer

  • 28 Apr 2012 10:05
    Åh vad du är gullig, tack så jättemycket för dina ord! Fick gått ut på en promenad i solskenet och rensat tankarna lite, det är så sant som du säger. Jag går aldrig ner om jag tokkoncentrerar mig på just det så nu ska jag röra på mig för att jag tycker det är skönt och så skiter jag i vågen ett gäng dagar. Härligt med dina mått! [FET]Jättegrattis[/FET]!! :D hihi
  • 28 Apr 2012 08:28
    Puh så där kan det vara ibland och du ska veta att kroppen är mycket känslig vid stress, så säkert kan det vara en del av att du står still. Jag själv går c.a 1 timme varenda dag, äter rätt och dansar osv..men stod helt still på vågen ett bra tag då gav jag 17 i att träna ett par dagar och DÅ rörde sig vågen neråt..:) märkligt men sant. Sen har jag lärt mig att inte titta mig galen på kilon för det kan ändra sig dag från dag hur man mår, det är ganska spännande att man äntligen lärt sig hur vi påverkas av vissa saker. Mät istället jag har gått ner 7 cm runt midjan och 3 cm runt rumpan, det är där svaret sitter..Jag äter oxå finncrisp när jag är sugen på bröd eller så bakar jag nåt enkelt LCHF bröd.. Lycka till

Logga in för att skriva en kommentar.