icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
28 oktober 2011 07:52
1

inget sug trots fel vecka i månaden

Ellera fel och fel, det är väl kul att maskineriet funkar. Men hur som, jag brukar alltid gå upp 1-2kg då, i morses syntes det av lite granna men vägningen är ju inte förrens på månd så det hinner nog ställa iordning sig innan dess. Jag är inte så orolig. Men något jag har märkt är att jag inte alls är sugen på någonting alls just nu.. Det har varit så de senaste veckorna.. Igår hade jag bara ätit 700 kcal så jag tog tre finn chrisp och en jordnötskakebit mest för att jag kunde och hade "råd".. men det var inte direkt en sensation. Jag är glad för detta, missförstå mig rätt, men jag är lite förundrad över känslan bara. Underligt.. Denna vecka har jag uteslutande ätit ägg, hemmagjorda pannbiffar, ostrullar och .. a. det är nog det. Inga ostsmältande broccolihistorier eller blomkålsgeggiga smörklickar.. Känns bra och jag ser slank o fin ut så jag klagar då rakt inte :) Jag har iof rört mig en hel del den här veckan, gympass och promenader alla dagar utan.. 1 tror jag? Om jag åker under gula linjen nån gång framöver så ska det bli min utmaning till mig själv o andra, att skriva upp mat och träningsboken till pricka i en vecka. För det är ju riktigt bra - när man väl orkar göra det i en vecka ;) Imorgon ska jag sätta fransar på fm och sen på 30årskalas med middag och fika på kvällen. Middagen fick jag beställa själv och har valt bort kolhydrater helt så vad som väntar på mig är en riktigt nice stor köttbit med sås och smörstekt svamp MMMM! Dessert skulle bli två chokladtårtor men eftersom familjen vet att jag äter LCHF så frågade de faktiskt om det fanns något annat jag kunde tänkas vilja ha, men tackade nej. Är övertygad om att maten kommer mätta ordentligt, förhoppningsvis såpass att inte ens vin får plats ;) Och på söndag blir det familjedag hos svärföräldrarna. Jag ska nog färga lite hår tror jag också! Och kanske byta ett däck på eget bevåg. Någon gång ska bli den första o varför inte när man själv känner sig manad.. (de är också införstådda med hur jag äter nu vilket är skönt då det underlättar alla "men vill du inte ha ris?? åh då hade jag ju kunnat ordna nåt annat" osv osv..) Jahopp.. vad mer. just det! det ska dimpa hem en sprillans ny 55tums 3dtv idag. vår förra gick sönder så nu får LG skicka oss en ny. DET ser jag o sambon fram emot enormt kan jag säga, för hälften av alla våra kvalitetskvällar o då vi bondar o myser är just framför en bra film under en filt efter en go middag. Det blir nog lätt så när man inte bor i hus o har annat att döda tid med :) Iaf, vi hoppas att den kommer idag här på fm som bestämt så att vi kan åka iväg ikväll o hyra en film!! Wiiie Ha en härlig helg allihopa!

Kommentarer

  • 28 okt 2011 09:45
    tvn kom tvn kom tvn kom!! :D wohoooo!! ikväll blire filmtajm!! Nu är jag tokspeedad :D

Logga in för att skriva en kommentar.