icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
25 March 2014 21:01

Ingen våffla (men det hade varit ljuvligt)

För imorgon är det ju vägning för biggest looser! Aldrig fusk dagen innan för min del. Känns urbota ångestgivande att faila kvällen före eldprovet, är stolt varje gång jag inte låter mig trilla dit. Jag hoppas att morgondagens vikt är samma eller mindre än 79,9kg :) Har varit sjuk hela veckan med noll träning förutom promenader med lillen. Det har känts härligt att komma ut men tungt så fort jag ansträngt mig minsta för mycket. Så nu tar jag det i lugna takter tills jag är tillbaka fullt. Låg på alldeles för lågt antal kcal i början av månaden, höjde ca 350kcal och köarar nu enklare av dagskvoten utan varken hunger, krångel eller fusk. Så den här mängden kommer jag ligga på sålänge jag fortsätter må bra och ätandet inte är kämpigt. Stannar viktnedgången upp får jag se det som en stark anledning att kicka igång träningen till nästa nivå och Faktiskt Börja Träna mina pass jag önskar att jag redan börjat med ;) Jag längtar tillbaka till träningen nu! Har fantiserat om att våga mig på gruppträning som zumba och allt vad det heter..! Längtar till gymet. Och till sommarens TRX i trädgården och joggingrundor på svala kvällar. Åh vad jag älskar sommar!!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.