icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
14 september 2011 12:44

Hur mina dagar går förbi

Jag älskar hur jag lever. Jag älskar min sambo som jag får dela mina dagar med och sova brevid och som alltid har en skojig, nyttig eller ny tanke kring sånt jag funderar på. Jag älskar att jag tillåter mig att hänga i vår stora soffa framför dator och tv en hel förmiddag före jag ska jobba kväll - just för att jag känner för det just den dagen. Jag älskar att ha just dom här dagarna i mitt liv, som känns lugna och härliga. Dom timmarna riktigt snurrar upp energi på min lilla inombords-rulle som kommer räcka hela veckan ut, fram tills då jag äntligen är ledig igen. Jag känner mig också stolt över att det är såhär, för det är jag själv som bestämt mig för att få ha ha det såhär fint. Precis så som jag önskar! (Eller nej, det hade varit Ännu härligare om min sambo också var här). Idag såg jag på ett matprogram och lite grann på go kväll och vilken inspirationsflod det rann över mig! Jag blev så himla glad i magen över framtiden då jag ska få bo i hus med min älskade man och våra framtida barn. Där vi har ett vitt lantligt hus med stor trädgård och en dunge på bakgården. Jag ser mig gå runt och påta i vår trädgård bland krukor, örter och stora härligt bladiga buskar. Ett stort rustikt bord med tillhörande stolar passade perfekt in i bilden, och såklart barnens målade små stenar som vi lagt ut lite här och där. Jag verkligen längtar dit! Ska låna hem lite böcker om flora och växter nu, vill så gärna lära mig om att så och skörda själv och att kunna leva organiskt. :) [KURSIV]Just nu ser jag blå himmel och solsken, känner ni glädjen här? Jag önskar att jag kunde skicka lite solsken till alla som nu har regn (vi har haft det i dagar i streck). Vårkänslor i September![/KURSIV]

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.