icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
19 september 2011 09:15

Hur det går

Nu har jag gått ner 3,1kg på under 2 månader. Jag började här den 28/7 och har gått på strikt LCHF i två månader och två dagar :) Jag känner att jag gör medvetna val, och att jag förstår konsekvenserna (eller iaf försöker) av hur jag äter och att jag för första gången i mitt liv anammar att jag [KURSIV]måste förbränna[/KURSIV] tillbaka eventuella överätarkalorier. Inte hetsätning eller så, utan alltså om jag går över mina planerade kalorier en dag. En sådan dag blev igår. Jag hamnade preciiis under tillåtet kalorigräns inkl. intjänade motionskalorier - men jag har tänkt ligga på under 1500kcal oavsett hur många jag lyckas träna ihop under en dag. Igår var det en efter-kräftskive-dag med film och familjemys så det kändes jätterätt att äta vattenmelon, macadamianötter och tre bitar mörk choklad. [KURSIV](...suck. varför inte bara fil med sötningsmedel eller BARA vattenmelon?!)[/KURSIV] Om man jämför det med godis, pizza å annan skit som jag hade valt förr så är det ju hälsans bästa val liksom - men jag är ändå lite osäker på om det kommer påverka vikten. Det blev 96g kolhydrater igår vilket är helt sjukt otroligt jättemycket (skrev in cashewnötter istället för macadamianötter vilket blev missvisande som attan på dom grammen) Iaf, här kommer planen för de tre första dagarna i denna vecka: ägg, smör, kyckling och ost. Rena fetter och proteiner för att balansera det häringa igår. Så får vi se om det funkar och känns bra :) Nu är utmaningen Back to School avslutad och det ska bli himla skönt att bara väga mig en gång i veckan framöver, måndagar! Nu ska jag försöka få ut min sambo på en skön promenad med mig.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.