icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
21 August 2011 10:03
3

Hmm två neg-inlägg efter varann

Trots att allt går fint och livet känns härligt så skriv det nu ett andra negativt blogginägg.. men jag är bara så himla trött i kroppen! Fy alltså.. jag jobbar jättemycket just nu och har mycket ansvar, där är säkert därför. Jag sköter min mat och har härliga lunchlådor med mig så energin under dan funkar fint. Det är dock mornarna som känns bedövande. Jag kom inte upp i tid idag, eller igår. Benpass på gymmet står på schemat och det är mitt absoluta favoritpass! Ändå orkar jag inte? Jag kör slut på mig på gymmet varje gång jag är där och det känns jättehärlit men just de senaste dagarna har jag bara inte förmått mig gå dit före jobb-passen.. Jag vill intala mig att jag gör gott i att prioritera min energi till att klara arbetsdagarna särskilt på helgerna. Jag kommer köra mina pass från månd-torsd alt. en vilodag men köra fred. För på Lörd/Sönd åker jag och min underbara sambo iväg på bröllop! Yaay! :D jag är inte det minsta orolig för maten heller. Jag har noll tollerans och mår som en superkvinna invärtes gällande maten så tårta och kolhydratfest kommer jag kunna stå emot. Ahh.. Alltid lika skönt att få skriva av sig här. Det som tynger en mer än man vill erkänna blir alltid lite ljusare efter att det printats häri. Fint.. Hoppas alla här har en trevlig söndag!!

Kommentarer

 • 21 Aug 2011 10:05
  Mäh! Vad dum jag är mot mig själv ibland alltså.. jag powerwalkade ju till jobbet igår på 1h och svettades halvt ihjäl, och resterande dagar som jag inte gymmat har jag ju cyklat! Ibland glömmer man av allt bra man gjort när något väl känns tufft..
 • 21 Aug 2011 10:25
  sajo123
  Det ÄR bra med att skriva dagbok! Man blir av med de där dumma tankarna och när man ser de nedskrivna så är det lättare att analysera dem! HEja dig!
 • 21 Aug 2011 10:59
  Så är det verkligen! Tack vännen!! vad glad jag blev nu :D

Logga in för att skriva en kommentar.