icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
9 mars 2014 19:25
3

Hemmakok, dagens blev bönbiffar!

Såhär: [LANK]http://www.matdagboken.se/?p=minsida&visa=galleri&GalleriID=0#[/LANK] blev mina biffar! Alldeles helt okej och väldigt skönt att slippa den halvfriterade ströbrödspaneringen. Jag körde pofiber och sesamfrön istället! :) Bästa av allt är att en portion biffar som på bilden endast innehåller 109 kcal! (Utan tillbehör)

Kommentarer

 • 9 mar 2014 19:31
  lenaek
  Länken visar mina egna bilder!
 • 9 mar 2014 19:44
  intho
  Hmmm kom också till min egen länk,,,,,,,,
 • 9 mar 2014 20:24
  Oj, hur har jag nu lyckats med detta.. Är lite ringrostig, kompierade min bild och klistrade in adressen i länkfönstret, något har gått snett :) Vill ni berätta hur man gör när man lägger upp bilder i blogginlägg?

Logga in för att skriva en kommentar.