icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
28 January 2012 16:16

helg och lite orolig..

Jag har haft en helt underbar dag idag verkligen, satt och kikade på tvn i lugn och ro före jag gjorde mig min vanliga omelett-frukost lyxad med lite tacoköttfärs och sju oliver brevid. Sen gick jag iväg till systemet och köpte en helt kravodlad och fairtrade-märkt falska rödvin som jag och sambon skall öppna till fläskfilén senare. Sen gick jag även och solade! Åh så skönt det var! Har längtat efter värme, och precis där jag låg och gottade mig fick jag mina allra första vårkänslor i år :) Kunde se våren och sommaren framför mig och så pirrade det till av fjärliar och förväntan! Härligt. Jag ser mycket fram emot framtiden känner jag. Jag älskar mitt liv och min sambo och mina jobb. Mina vänner och min familj. Det finns ingenting jag vill förändra! Mja, förutom att jag vill bli av med mina 4 sista kilon som jag tjötar om hela tiden.. :( Det är väl det enda som jag oroar mig över tyvärr. Jag vägde mig idag och även om det är ett kilo minus sen jag nådde toppen efter invägning förra veckan (ja hur fan lyckades jag?! måste börja skriva upp vad jag äter igen så att ajg kan se. tror det var knäckebrödet. LCHF funkar icke om man tillåter för stora mängder kolhydrater såklart).. MEN det är ännu inget minus sen senast inrapporterad vikt. Och det grämer mig verkligen.. Jag har lovat mig själv att PW:a till jobbet varje dag fram tills att jag åker. Det är 1mil per tillfälle och riktigt bra sträcka att flåsa ur sig på. Men ändå ger det inget större resultat efter en hel vecka? :( Blir ju frustrerad såklart.. Men tänker ändå att det snart rasar lite igen. Det gör ju alltid det - om intaget är lågt och ekvationen går ihop så klart. Jag har inte ätit Något onyttigt alls i veckan, ingen lightläsk eller knäckebröd. Inget socker och inget mandelmjöl. Däremot åt jag lite nötter igår (macadamia + nötblandning med 9g kolh/100g) som kändes helt okej. Vi snackar två matskedar nötter så det är inga nävar liksom. Har ungefär lika mycket kvar och tänkte äta det till efterrätt ihop med vinet men a.. vi får se. Chansen att jag förbränner alla kalorier imorgon är liten då jag måste vila benet iom benhinnan. SUCK! Voltaren-gelen funkar kanon iof så det kanske inte är så farligt att träna lite granna.. :) Får se. Nu ska jag nog ta och förbereda lite käk och njuta av kvällen.. Gud vad jag älskar att vara ledig!! <3

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.