icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
31 August 2011 09:22
1

har varit helt slut i kroppen..

Länge nu, sen helgen! det är länge för mig. Särskilt efter att jag nog sovit en 36timmar :S Sambon har beslutat sig för att ta en vilovecka ifrån träningen snart, han tränade på semestern och har hållit uppe ett högt tempo nu sen i våras så han behöver det verkligen. Han är riktigt vältränad och vacker så det syns inte så stor skillnad om han vilar ett tag :) Vi är ungefär varandras motpoler i träning; han går ner om han inte tränar och jag upp. Men men.. Det ska bli intressant och se vad jag väger nu efter vilan sen i söndags. Oftast går jag ner vid vila och sen skjuter jag upp 2kg så fort jag börjar träna. Troligtvis beror detta på att jag styrketränar stora muskelgrupper som ben med riktigt tunga vikter (200kg) vilket får dom att svälla upp och såklart väga mer än om jag legat still.. :/ Det är ju så förbannad trist bara att [FET]Jag[/FET] inte [KURSIV]"rasar"[/KURSIV], särskilt när man skriver upp sin vikt i tävlingar, då ser jag mest ut som en jojo - trots att jag äter lchf strikt och utan problem. Fasen alltså. Blir det en till tipp-topp-höjning då ska jag börja skriva in vad jag äter här igen, (fast det är ju så nedrans tradigt..) Allt för förståelse!

Kommentarer

  • 31 Aug 2011 09:44
    Nu fattar jag!!! Jag drack väldigt mkt champagne och vin på bröllopet i lördags (ellera, inga hinkar men mer än lagom) Det är förstås därför jag varit så matt? Eller? Det var nog mer socker än jag räknat på i vinet, och när man går ur ketos fungerar ju kroppen och hjärnan sämre (=bakis i dubbel bemärkelse..) Bra. nu ska jag vara nykter fram till julafton. Jag tänker inte pajja detta. Det blir kräftor och att köra bil på kräftskivan i slutet på månaden. Gött!

Logga in för att skriva en kommentar.