icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
30 oktober 2011 14:38

har skött mig exemplariskt!

Och ÅH vad härligt det känns idag! Före min franskund kom käkade jag omelett och drack en kaffe. Hon hade varit söt och tagit med sig fika, men jag rörde ingenting utan gav allt till sambon som blev mer än glad ;) Drack en sockerfri redbull och käkade keso, gurka och bea tills jag nästan storknade. det var nog den gyllene magiska planen som fick kvällen att funka såhär smidigt: * Bär-daiquiri utan socker eller sockerlag, * köttbit med bara lowcarb wokgrönsaker (en tsk bea eftersom jag var osäker på om den var hemgjord eller påsmade) * 2 glas rosévin * ingen chokladtårta! * bara en halv 70%ig chokladbit, blev mätt på typ 4g!! * och specialmade GT utan tonic utan med pressad citron och sodavatten! (syrran försökte bjuda mig på en cigarett men jag utbrast i ett rungande NEJ såklart, det var två år sen jag slutade, varför skulle jag börja igen!? typiskt "unna-sig"-grejer hon faller ner i bara för att det är kalas..) SÅ HIMLA STOLT över att jag stod emot alla frestelser!!! Det fanns iof inte i min värd att jag skulle faila, det känns inte som ett orosmoment längre, det är nog därför jag blir extra glad såhär dan efter när jag märker att det flyter smärtfritt. Och hela familjen är nu med i svängen, dom vet hur jag äter och att det inte går att påverka :) Dom respekterar mina val och det är skönt. Nu spelar det ingen roll om jag gått ner i vikt från förra veckan eller inte, jag har rört på mig, jobbat bra och ätit bra så det är bara en tidsfråga innan ett till kilo ramlar av. IIIH! härliga höst 2011 :D

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.