icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
26 maj 2012 10:06
1

har jag sagt att jag kör 7v-utmaning?

Jag säger det igen: Jag kör en 7v-utmaning och du kan hänga på om du vill! [FET]* ingen läsk * inget godis * ingen snabbmat * inga kolhydrater * 1h uteträning varje dag * sista 2v 3h träning/dag [/FET] Och det var allt! Sju veckor är inte ens två månader och tiden fram till sommaren är härlig och positiv = perfekt tid att rå om sin kropp och knopp! Jag gick ner nästan 2kg första dagen och är påväg mot 3kg första veckan som avslutas på måndag. Detta gör vi alla av vår egen anledning, för min del vill jag uppnå ett aktivt mål och känna mig frisk och alert för att njuta av sommaren och min semester med energi och glädje :) [FET]Vilken är din drivkraft?[/FET]

Kommentarer

  • 26 maj 2012 16:41
    Med kolhydrater menar du typ pasta och bröd och sånt. Inte typ frukt eller?

Logga in för att skriva en kommentar.