icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
3 november 2011 09:20
3

har hög puls och mår pyton - varför är det så svårt att sjukskriva sig..

Ja.. rubriken säger ju hela mitt problem: jag har riktigt svårt för att sjukskriva mig. I min värld så ska man ligga för döden för att inte kunna jobba, tydligen. För jag mår riktigt uselt nu men känner ändå att jag inte kan med att ringa och sjukskriva mig. Vaknat av och till fram till kl 03 då jag fick springa på toa, sen gick jag upp kl 07 och har haft hög puls och illamående sen dess. Jag vet att jag har haft sjukt mycket att göra det senaste, och det brukar alltid visa sig på något sätt.. Frågan är om det bara är en känning jag har nu eller om jag faktiskt är sjuk. Alltså smittsamt sjuk.. Oavsett mår jag ju dåligt och hade inte rekommenderat någon annan att gå till jobbet om denne mådde som jag gör nu. Det värsta är nog att jag inte vågar riskera något iom att jag går som ansvarig på kvällen idag och stänger alltihopa, det hade inte funkat om jag forsatte må såhär dåligt ikväll - då står jag helt själv. vilken ångest.. fy fan. Jag vet ju att jag måste ringa in, ju tidigare destå bättre! men ändå vill jag bara skrika ut "Vad ska jag göra?!?" och få det som svar av någon annan.. varför känns det alltid mer OK om någon annan "godkänner"? <:(

Kommentarer

 • 3 nov 2011 09:36
  Jag tänker lika som du att man ska vara nära döden innan man sjukskriver sig, men efter att jag krockade och har fått jätt ont i ryggen så tänker jag så här; Jag vill inte sjukskriva mej, men det är ingen som tackar mig om jag kommer till jobbet och inte kan utföra mina sysslor, det är ingen som kommer att tacka dej för att du kommer till jobbet och är dålig... Jag tycker inte att du ska ha dåligt samvete om du måste vara hemma en kväll! Tänk på dej själv! Krya på dej!
 • 3 nov 2011 11:36
  tack för din input! Det vände faktiskt på hela bilden för mig.. väldigt hjälpsamt. För visst är det så, det är verkligen ingen som tackar mig för att jag går över mina egna gränser. Jag är ledsen att höra att du råkat ut för en olycka. Ryggont är ren skit ju :( Hoppas att du har en bra rygg-dag idag och inte känner av det så mycket. Idag tänker vi på oss själva och har en riktigt nice kväll tycker jag. Tack för hjälpen och kram!
 • 3 nov 2011 12:37
  Bummlan
  Joru, blifast! Det där känner jag igen. Det finns två sanningar i livet. En ganska generös som gäller för alla andra. Och så en stentuff som gäller för en själv. Och se vart det förde mig. :) Här ligger jag i soffan och undrar fortfarande efter 11 månaders sjukskrivning om det aldrig ska bli ordning på min knopp och kropp. Bli inte sån - du verkar smartare än så ;) Och egentlien har du ju svarat på frågan själv. Eller hur? "[KURSIV]Oavsett mår jag ju dåligt och hade inte rekommenderat någon annan att gå till jobbet om denne mådde som jag gör nu.[/KURSIV]" Ta hand om dig och krya på dig!

Logga in för att skriva en kommentar.