icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
11 maj 2012 07:41

halv sju en ledig dag..what?!

Varför vaknade jag så tidigt för.. Jag har bestämt att gå långpromenad med min bäste vän först kl 8 men det var väl mysigt att sitta och uggla lite på morgonkvisten också iof.. Jag sippar på en celcius och funderar och slösurfar skitbloggar med seg hjärnrytm. Det går inte fort någonting idag kan jag säga! Det är GRÅTT ute och regnar. Jag verkligen hatar regn, för det blir vått och klibbigt, kallt och rått. Usch. Men ut vill jag för det mår jag bra eller alltid i varje fall [KURSIV]bättre[/KURSIV] av. :) Det är fint.. bra grej jag har hittat här! Är redan lite ledsen på att jag inte kommer kunna springa denna morgonen, min vän har problem med knäna så vi får viga träningen åt PW som är minst lika go och bra. Fan jag har alltid hävdat att man förbränner mer när man PWar än när man springer (mest på grund av att jag själv aldrig orkat ta mig an utmaningen att just försöka springa) men nu börjar jag faktiskt tveka lite.. Har vägt upp mitt joggande med att lägga till nåt gött att äta på dan så vikten har det ju inte hänt nåt med än men TRÅKIGT att dra ner på Allt samtidigt. Då blir det nutrilett-bantarkänsla på livet och det är för min kropp [FET]skitdåligt[/FET]. Sen blir det fransar och sen lite utbildningar över nätet. Ska faktiskt bli intressant. Ser fram emot att kolla läget i var man ligger i kunskap! Jamen då säger vi väl så.. Hej goretexdojjer och hej regn.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.