icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
13 december 2011 10:42

haha vafan, -1kg sen igår?!

Ja, jag bara måste skratta för jag förstår mig inte på hur det funkar. På tre dagar går jag upp nästan två kilo (såklart toppar jag viktkurvan den dag jag ska skriva in vikten i tävlingen) och på den fjärde går jag ner ett? Alltså ingen är gladare än jag för detta, men blir tokig på att jag inte fattar vad det är som jag gått upp i vikt av. Vätska?! Hur som. Jag ska fan ner till 70kg alt. 70,1 kg före jul. Då har jag gått ner 10kg sen slutet på juli i år. GÖTT!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.