icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
5 augusti 2011 22:42

Haft en lugn slappdag

Jag har sovit riktigt uselt inatt pga träningsvärk och pirrande muskler efter vecko-genomgången av mitt nya träningschema. Herregud säger jag.. kl 04 fick jag stiga upp och dricka en kopp te med grädde i, samt ringa min sambo för att bara slappna av (jobbar natt) Det gick över och jag somnade tillslut, men bara för att gång på gång vakna igen. Halv elva kunde jag stiga upp men har varit riktigt seg hela dagen och omotiverad att göra annat än att helst bara sitta ner. Med tanke på hur mycket jag rört på mig igår och det faktum att jag gick och la mig med 1300 kalorier till godo så anar jag dagens trötthet var efterskalvet av gårdagens låga matintag. Idag har jag fått i mig mycket grädde och faktiskt också lite frukt (bigarråer och vattenmelon Mmm!!) så jag hoppas vara piggare imorgon. Då skall jag köra dag1 på schemat :) På kvällen blir det fest med alkohol (är inte sugen på att dricka alkohol just nu, men har köpt hem smaksatt loka och lime/citronfrukter så att jag kan göra goda sockerfria drinkar om jag nu känner fört) Klurar på hur jag skall få i mig bra med mellanmål dock, för vi kommer vara borta ifrån 16 till natten. Får klura ut något bra, nötter ölkorv och babybell har ju funkat tidigare så det blir väl något sånt :) Samt stjäla kebabköttet ifrån sambons "fyllekäk" på väg hem haha.. Alla knep är tillåtna i viktkrig! Nu skall jag somna för att vakna laddad inför gymmet imorn. Ska bli sjukt kul att kötta ben& mage (trots träningsvärk)!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.