icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
28 August 2011 12:06

Härliga söndag!! (trots skitmycket upp i vikt)

röd vecka och viktuppgång från 79 till 81,3. that freaking SUCKS. fy fan. men men, jag känner mig slank och senast igår fick jag flera fina komplimanger om mitt utseende så det känns himla fint ändå faktiskt :) Jag har druckit mycket protein i veckan och ätit mindre, det påverkar också min vikt. Jag klarade bröllopet igår!! Inget fusk över huvud taget, jag blev serverad vitt vin som jag inte vet hur mkt socker det var i, men drack med motta så det är inget jag oroar mig för. Calvan ställde jag ifrån mig och tårtan ersattes med en kopp kaffe :) STOLT ÄR JAG!! Nu precis har jag bakat lchf-matbröd och ett försök till slät bulle med kardemumma (de har dock inte jäst ett enda någe än??) Ikväll blir det grekiskt med min älskade sambo. ... som igår köpte mig en vacker knallkorallig bukett rosor och en jättefin flaska skumpa! Som peppning för att jag inte skall bry mig om viktuppgången! <3 Han är min prins.. :D

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.