icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
7 september 2011 07:45

Härlig dag?

Jag tänkte att jag skulle bestämma att det blir det. Jag jobbar bara till 16 och sedan är det ledigt ända fram till Fred morgon :) DET är härligt om inte annat! Jag brukar alltid planera in gym på lediga dagar och spendera några timmar allt som allt med bastu och sådär. Sitter nu o klurar på vad jag ska göra imorgon förutom en morgonpromenad (med utall o magisar) Har nämligen bestämt mig för att avvika ifrån mitt massiva träningschema då jag inte gick ner i vikt av det. Tänker testa att köra mer kondition nu en månad för att få den där goa mentala boosten av att det faktiskt syns skillnad på vågen. Det är ju så tävlingen är uppbyggd i biggest looser också, så då kan jag gott vänta med att bli bodybuildare (som det känns som på det schemat haha) :) .. Kanske ska testa på att simma några längder? Det har jag längtat efter. I varje fall så blir det en god stund i bubbelpoolen där jag brukar få hänga alldeles i fred om förmiddagarna. Skönt.. Just ja, det är dags att byta ut alla böcker från bibblan till nåt annat. Ska bli kul att se vad jag faller för denna gång :)

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.