icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
7 september 2012 11:11
8

gran canaria islutet på november? varm?

Någon som varit där vid den tiden? :) Vi vill så gärna åka iväg en vecka till något varmt och härligt ställe. Hittade ett all inclusive hotell för par "Suite Princess" heter det på gran canaria. Såg himla trevligt ut.. mysigt och barnfritt, lugnt och skönt. Jag längtar redan! vi som inte ens bokat ännu!

Kommentarer

 • 7 sep 2012 11:16
  Jag har bara varit där i februari men vad jag har hört är det varmt och gott året om där... Jag skulle själv till Gran Canaria om en vecka men resan blev framflyttad till februari av olika anledningar... Jag längtar också dit!
 • 7 sep 2012 11:29
  mita0822
  För det mesta är de runt 20-25 gr, men det är ju vintertid även där så det kan variera. Regn kan förekomma, men det brukar bara bli en dag. Ta med extra tröjor och någon sommarjacka. Hoppas ni får det trevligt!
 • 7 sep 2012 11:36
  amanda89
  Vi var på Teneriffa i månadsskiftet oktober/november för några år sedan och där hade vi det väldigt varmt och skönt!! :)
 • 7 sep 2012 11:38
  Neola, då har du något fint att se fram emot under vinern här ju :) skönt! Tack för tipset, Mita! Hoppas tröjorna är till för kvällarna :)
 • 7 sep 2012 11:39
  Amanda, vad gött! Jag har också varit på Teneriffa, över december och det var ju snorvarmt. Jag får hålla tummarna att vi får tur med solen :)
 • 7 sep 2012 11:43
  mita0822
  Naturligtvis är tröjorna till kvällen. Men för det mesta är det skönt, helst på södra sidan. Har en väninna som bor på GranCanaria och visst kan det regna, men det är sällan. Ta med ett litet paraply så ser du inte en droppe:)
 • 7 sep 2012 11:44
  Nu är det väl 10 år sedan jag var där, men då var jag där i november. Temperaturen var runt 24 grader, vi gick i shorts och lokalbefolkningen i vinterjackor ,)
 • 11 sep 2012 09:26
  Tack för alla svar hörrni! Nu blev mina planer för denna gång dessvärre helt nedskjutna av min chef som vägrar mig ledigt, så vi får komma på en plan B. :) Tänkte kanske resa någonstans i mitten på Januari istället, då är jag ju iof (om pyret vill bo kvar) i v 29 och hur man mår då har jag ingen aning om :) Någon av er som rest gravid?

Logga in för att skriva en kommentar.