icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
4 mars 2014 13:40
2

Glädje på tredje dagen

Här ligger jag med paddan i hand och min son vilandes på min mage. Det är en ljuvlig känsla att få ha honom så nära, tungt sovandes.. Precis som när han var nyfödd. Känns så skönt att få en liten stund ifred och passa på att skriva och registrera matintag osv. Jag vill inte gärna ta upp telefonen eller slå på dator på dagarna när jag är med honom, tror att dagens barn far illa av all medial tillgänglighet.. Vet ju själv hur otrevligt det är när man fikar med en vän och denne tar upp telefonen och uppdaterar Facebook. Då känns det som att jag inte är varken kul eller respekterad. Så vill jag aldrig att mina barn ska känna. Iaf. Jag kinde inte hålla mig utan tog upp måttbandet idag! Detta är min tredje dag av promenerande och kaloriräkning och jag kände mig redan smalare. -2cm i midjan visade bandet. Det brukar för mig innebära -2kg (ett kilo per centimeter) men det vågar jag nog inte tro. Imorgon får vi veta för då ska vikten registreras in i biggest looser! :)

Kommentarer

  • 4 mar 2014 19:29
    lenaek
    Vad roligt för dig. Grattis!
  • 4 mar 2014 19:32
    Tack snälla! :)

Logga in för att skriva en kommentar.