icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
13 mars 2014 21:01
1

Gjorde en rövare o gav mig ut på äventyr

Några öl i den varma eftermiddagssolen med en bästa vän och därefter en näve popcorn samt 2 spenat&ostbiffar till kvällsmat. Där var kalorigränsen överstigen igen, men det känns precis som igår ändå helt okej. Jag måste passa på att ta för mig av livets korta med härliga små pauser och lämna mammarollen hemma för att byta skratt och funderingar för ett par timmar - när tillfället så sällan bjuds. Och då får det ibland kosta. Men som sagt, vad gör väl några extra kalorier. De förbränner jag ju lätt imorgon :) Den vetskapen gör mig lugn och tillfreds. Imorgon är en dag då jag ligger 20 kcal under målet igen. Det är som AD bildelar - Nemas problemas. Godkväll på er

Gillar

Kommentarer

  • 13 mar 2014 21:06
    lenaek
    Det är guldkornen man får ta vara på, du springer av dig dom kalorierna i morgon. Pepp!!!!

Logga in för att skriva en kommentar.