icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
21 April 2012 06:55
1

gick och la mig med en tanke

och när jag steg upp 06:15 - självmant - så fanns den kvar! Tanken var och är fortfarande att jag ska klä på mig träningsoutfittan och gå ut och gå/jogga en stund. Nu känner jag att ögonen börjar svida lite men tänker ändå göra detta. Det finns ett spår ca en mil härifrån som jag tänkte ta en runda i, allt som allt med att gå både dit och hem borde vara en stund på ca 3timmar om jag håller tempot. Då bör jag kunna stanna inne ikväll och imorgon med gott samvete! ;D Om jag siktar högt så presterar jag mer än jag trodde att jag kunde även om jag inte når ända fram. Bra va? :) En härlig lördag är på ingång.. jag känner det på mig.

Kommentarer

  • 21 Apr 2012 07:57
    det var ett bra tips, så nu står omeletten och väntar :)

Logga in för att skriva en kommentar.