icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
6 september 2011 12:00

Gick ner nästan två kilo sen förra veckan

[FET]och det känns så in i helvete jävla bra! !![/FET] [KURSIV]edit: från 81,3 till 79 - fast andra gången stod det 78,9 men det räknas inte. 79 får bli vikten för veckan.[/KURSIV] Nu tänker jag fortsätta titta bort ifrån vissa delar av kylens kolhydratfällor (läs: 70% choklad och hallon) och koncentrera mig på fett och protein. Fullkomligt Älskar biggestlooser-tävlingens umaningar. Utfall som jag hatar gör jag gåendes i slutet på promenaderna och magisarna är ju inget krig direkt. Å promenaderna sen! Härliga snälla 20 minuter åt gången bara! Woooaaah jag blir så glad att jag gör dom med glädje! Är liksom lite förvånad när det gått 20 att det redan får ta slut? Behöver jag inte puscha mig tills jag gråter varje dag? [KURSIV](Det får jag väl, men sundheten i att ta det varligt är ju så härligt att jag skrattar)[/KURSIV] Så att det blev 40 minuter "av bara farten" är ju bara fint och bra. Det får vara mina ord för denna veckan! [FET]Fint[/FET] o [FET]bra[/FET] Vill förresten nämna att shiratakinudlar formade som "riskorn" inte är så revolutionerande asgott som jag först trott. De små kulorna som för övrigt är mycket mycket slajmigare än nudlarna känns som slemmiga rom-kulor i munnen. Köp för all del nudlarna, men inte de små risliknande påsarna - om ni inte verkar lockas av beskrivningen då hehe ;)

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.