icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
7 August 2011 10:22

Gårdagens fest och dagens slappaste inlägg

Vad kul det var med fest igår! Hade såå trevligt med mina sockerfria drinkar. Det mest ironiska måste vara att 1 av mina absoluta favoritcidrar - som jag för övrigt har tre flak (!!) av hemma men aldrig kommer dricka utav igen (snyft)- placerades i min hand helt utan förvarning! Jag kände en sekunds ledsamhet över att jag trots påtryckningar inte kunde öppna och avnjuta den. Men det gick över och resterande minutrar och timmar av festande höll jag mig tamejfan helt i schack! :D Känns så skönt alltså! Nu har jag kontroll på mig själv i såna miljöer också. Tog med mig blåbär och babybell ost som jag åt in i mellanåt. Fick däremot se nu på morgonen att jag av misstag köpt light-versionen :/ Men den har hela 25,5g protein /100g ost så det var ju himla bra ändå! (samt mindre än 0,2g kolhydrater vilket är SUPER!) Skall jämföra med de vanliga röda sen så får vi se vad skillnaden blir.. de smakade åtminstone precis likadant. Jag är så seg i bollen nu att jag knappt vet vad jag skriver haha.. Skall ta och laga mig lite frukost nu (magen är rejält sur efter allt jättetorrt vin igår!) Sen funderar jag på om jag inte ska försöka göra en lchfpaj eller nåt.. det var länge sen.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.