icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
12 mars 2014 23:16
2

Fy bubblan, nu kom den.,

Viktdeppen. Den kommer ju nån gång oavsett hur duktig man är och hur mkt man än travar runt och äter enligt upplägget till 100%. Men den är aldrig välkommen för det.. Efter en sån himla superhurtig dag igår med 1,5mil promenerade så tänkte jag väl i min lilla glädje att jag varit så himla grym och nu äntligen säkert gått ner de där 2 hektona så att jag äntligen skulle få se 79. Men icke. Vågen svarar mig med +4 hg. Fy fan! Gav inte upp utan promenerade en halvmil med sonen i vagn samt gjorde mitt morgonpass enl schema ändå, men med tungt huvud och lite ledsnare aura. Jag som kämpat så....! Men okej, som sagt de här stunderna kommer. Man står still ibland! Minus 2,6kg på en vecka är rövbra så jag ska inte deppa över att jag står still eller pendlar några hekton. Det har säkert med vätska att göra. Jag var vrålhungrig hela dagen så jag åt faktiskt mitt dubbla planerade kaloriintag idag, hade inte tänkt räkna in kalorierna i appen egentligen men kunde inte strunta i det nu när jag skrivit i allt så bra hittills. Jag tror på att ändå stå rak i mina val, även då de inte är så bra eller smarta. Strax över 2000kcal är ju annars ett normalt dagsintag och kommer inte göra varken till eller från på vikten, så det var värt det till tusen procent! :) Imorgon ser jag fram emot att komma ut i det härliga vädret igen. Depp medicineras nog bäst med ännu mer jävlaranamma! Vi får aldrig ge upp!! Kram på er

Kommentarer

  • 13 mar 2014 13:53
    lenaek
    2,6 kg är jättebra Grattis!!!!
  • 13 mar 2014 20:51
    Tack snälla lenaek!! Jag kom att tänka på det sen också, jag är ju egentligen mer än nöjd! Dumma depphjärna!

Logga in för att skriva en kommentar.