icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
11 april 2012 12:34

frustrerade nervbanor och en middagsbjudning

jag har varit i startgroparna för denna dagen sedan fyra imorses. Jag vaknade av att jag mådde tokilla och att det killade på hela kroppen. Sen somnade jag om och vaknade kl 10ish. Ja.. vad har jag gjort sedan dess? Allt annat än att gått till gymmet eller ut och gå. Jag fullkomligt avskyr regnigt rått skitväder så jag förmår mig inte ta steget ut! Det är ju förjäkligt vilken dålig karaktär jag har alltså.. Igår ville jag också ut och träna. Och i lördags med! Det är inte så att jag inte gör annat istället, jag har Alltid något för mig, men det är just det här med att unna min kropp lite goa endorfiner som jag helt av inte verkar vilja ge mig själv. Alltså vad fan är grejen?! Nu har jag sagt upp mitt gymkort och det skall bli väldans skönt, för det sista har jag inte trivits där alls. Jag har varit medlem på stans dyraste ställe sedan 2008 och ändå har det aldrig varit där jag gått ner mina kilon utan alltid tack vare promenaderna till och från arbetet och ströisar med vänner och familj. Det ska bli gött när månaden är över och jag inte längre Kan få ångest över att jag Borde gått dit när jag vaknar 6 på morgonen och letar anledningar för att kanske klanka ner på mig själv. Då blir det istället en gratis promenad jag kan locka med, och det tror jag kommer kännas härligare att göra frivilligt än tvångsaktigt. Middagsbjudningen också ja, ja den är på ingång kl 14 här. Ska ta mig ut trots regndroppar och kyla och köpa lite ingredienser och sen har jag ju faktiskt hela dagen kvar! Härligt att göra saker på dagen istället för kvällsträffar tycker jag. För ikväll ska jag och sambon kolla film igen (det blir ofta det) :) Det är mysigt.. Sådärja. Då är jag väl redo att bege mig ut! Tack för stunden och på återseende.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.