icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
19 oktober 2011 23:44
3

fransar salong sambo och jobb = tiden flyr förbi :)

Jag har det jättekul verkligen! kom precis hem efter att ha gjort min andra fransförlängning hittills och den blev på min äldsta syrra. Blev kanonfint och hon vart nöjd :D Nästa gång skall vi köra på några få tjockare för att få ett svartare intryck då hon inte ännu kan köra med mascara (har ju inte beställt hem än) Imorn morgon blir det att besöka Vct för den där knölen i ljumsken och en annan åkomma som blossat upp (??) uschamig alltså. Det vill jag inte ens gå in på, hoppas bara att jag får reda på vad detta är nu och att de trollar bort`et :) Sen efter det blir det ytterligare en fransförlängning på en av mina bästa vänner. Sen mot salongen och få eldig ny färg i håret! Wiiie! Vi har börjat måla om där också nu, det bara strålar av energi hos oss vill jag lova! Toan blir fint orkidé-lila! Jag har utmanat mig själv också i veckan, hittills bara en gång men har ju helgen på mig att prioritera gymmet så det fixar jag! Jag körde intensiv intervallträning 30min på 6 olika stationer (5minx6 ställen) med pulsband och försökte nå maxpuls hela tiden. Det är en träningsform jag tänkt testa sedan i våras men inte tagit mig an så det är jag himla stolt över att ha klarat av :) Nästa mål för veckan är att gå ett pass som jag inte vågat göra tidigare. Tänker mig typ zumba eller kettlebell.. eller nåt vattenpass kanske! Sen hade jag blivit själaglad om jag går ner till 74,9. ....!!! :D Jag ska fan försöka!

Kommentarer

  • 20 okt 2011 07:26
    Puh, lät svettigt med intervallträningen! Zumba tycker jag e riktigt kul, fast jag gör allting fel och tvärtom hela tiden! =)Kettlebell har jag bara provat på lite med min PT, det e nog rätt bra träning.
  • 20 okt 2011 08:49
    Fransförlängning låter intressant...Jobbar du med sånt, eller är det på fritiden?
  • 20 okt 2011 09:08
    Tezzah, ja det är riktigt flåsigt men effektivt :D sen är det nån gyllene gräns vid 30min, det känns "doable" liksom! Om du vill testa så kör man: 5min på roddmaskin/armrodd/crosstrainer/roddmaskin/löpband/cykel Sen är man klar :) Skinny, jag har ett vanligt jobb och kör smink och fransar vid alla lediga timmar :) Rekommenderar verkligen att testa, det är en härlig känsla att vakna upp och se pigg ut!

Logga in för att skriva en kommentar.