icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
26 april 2014 09:40
2

Framtiden ser ljus ut!

Jag har det väldigt kul i livet just nu! Jag har rätt lite tid över och det kommer dagar som är riktigt skitjobbiga - men de bra dagarna väger verkligen upp Allt. Jag har idag 3 jobb som jag inom ett år kan begränsa ner till ett enda, och som kommer vara hela min familjs inkomstkälla inom 5 år. Tänk! Då är jag inte ens 35.. Det är en härlig känsla att veta att jag hoppat på tåget precis i rätt tid (än är det ju såklart inte försent, men den som väntar några år till kommer ha en alldeles för svår marknad framför sig att komma någon vart inom). Jag längtar till sommaren! Eller till Maj först och främst. Förhoppningsvis går mina planer som jag tänkt mig och jag får ta emot pris på ett stort event. Jobbar jag på riktigt bra så kommer jag även att bli bortskämd på ett enormt event i Wien i September. Och före det är det ju VIP i Sthlm Juli som gäller. På min födelsedag faktiskt! haha.. Och hur kommer då sig detta? Ptja.. Jag var på rätt plats, vid rätt tidpunkt och gjorde rätt val. Jag tog steget över till en framtid där jag kan gå precis hur långt jag vill. Det är en grym känsla att ta kontroll över livet!! Sen att jag får jobba med hälsa, coachning och att hjälpa andra att lyckas är liksom bara rena fördelar. Jag kan verkligen inte önska mer ur livet just nu. Önskar er alla en fantastisk Lördag, och en liten tanke innan vi lever vidare denna dagen i samma fotspår som igår : What controls your attention controls your life. Det är magiska ord detta, mina vänner. Vad du tittar på, lyssnar efter, följer - är det som styr dig i livet. Det enda tipset en racerförare sa till min vän när han skulle intervjua honom var: "titta inte in i väggen" Det låter självklart. Men det var det viktigaste tipset föraren ville ge. För dit ögonen tittar, följer kroppen efter. Samma med bilen, tittar föraren in i väggen så styr han omedvetet inåt väggen och olyckan är ett faktum. Så! Vad menar jag? Jo - strunta i nyheterna idag. Läs inte aftonbladet, det är inte ens 6% glädjande besked eller något du mår bättre av att läsa. Bryt ditt omedvetna invanda beteende och lyssna på en peppande bok, gå ut och dofta på en blomma! Känn på björkens klibbiga musöron! Lyssna på fåglarna! Skriv ned dina framtidsdrömmar och se att de är möjliga att uppnå, föreställ dig där du vill vara imorn/nästa månad/om ett år och TRO på att du KAN. What controls your attention controls your life. Lägg din energi på det du tycker om och blir glad av så följer livet efter dig :)

Gillar

Kommentarer

  • 26 apr 2014 11:05
    Du låter så glad ...! Lycka till!
  • 26 apr 2014 21:05
    :) tack detsamma Skölden!

Logga in för att skriva en kommentar.