icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
11 April 2012 13:10

Första bilden på mig!

Här är formen jag hade på semestern, 68kg men +2kg i dagsläget.. undrar hur det kommer se ut om jag går ner till 66/62?! :S Jag vill säga här nu mest för min egen skull när jag kollar tillbaka på detta inlägg att jag är mycket nöjd i dagsläget :) och att jag jobbar riktigt hårt och bra och långsiktigt för att nå hit och att jag är himla stolt ;) - 30 kg ca sen jag var tonåring. <3 Nu tar jag det vidare i lugn takt. [LANK]http://www.matdagboken.se/upload/43779-DCAptE8201nxZM9gZCwM.jpg[/LANK]

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.