icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
25 april 2012 16:35

försöker stå emot sug med deklarationsjox

Jag kan fan äta jämt! Även (eller rättare sagt Särskilt) när jag just ätit middag. Jag äter inga kolhydrater så det är inte blodsocker detta handlar om, men fy fan alltså vilket invant beteende. Jag har kommit under fund med detta det senaste. Det är skitjobbigt att alltid känna att jag kan få ner någonting litet till. När jag har mycket för mig då är jag inte sugen för då hinner jag knappt äta det jag Ska och Bör få i mig, men nu iom att jag flyttat ur salongen och allt ligger på vänt så fungerar tyvärr hungern precis tvärt om. Jag har för mycket slötid.. Jag har nyss kommit hem från jobbet men satte mig med deklarationen och bokslutet för förra året direkt. Första gången och även om jag gått kurs hos skatteverket på två supersnabba timmar av stressgenomgång så satt jag ändå med ett stort frågetecken framför ögonen. Jag tror att det blev rätt.. det märks ju om inte annat. Nästa bokslut ger jag över till någon utbildad för alla dom där grejerna klarar jag mig bra gott i livet utan att känna till. Jag är en sucker för att lära mig nya saker men ekonomi och siffror.. och Deklaration! nä fyttirackern. Det får vara! Om två veckor sker nästa ekonomiska sammanträde med mig själv och mina papper/kvitton, då skall skattedeklarationen in. Har bra koll på utgifter och inkomster för året så det känns lugnt. Skönt att boka en dag som det skall bli gjort på. Den [FET]7e[/FET] smäller det! ;) Jag tror för övrigt att företagandet har väldigt mycket med min viktuppgång att göra. Jag äter när jag blir orolig eller är ängslig och med alla käppar i hjulet och vägskäl som jag snurrar omkring med just nu så är det ingen chock direkt att kroppen inte är i fas. Jag har fått i mig bra LCHF-mat men alldeles för mycket, för när jag är orolig så finns sällan mättnadskänslor.. ellera den bedövande känslan kommer inte av en härlig lagom middag, den kommer efter tre. Så a.. fan.. det kom liksom svart på vitt framför mig nu när jag skrev.. Jag måste sortera bort lite oro här nu och lita på att det [KURSIV]ordnar sig[/KURSIV] framöver.. det gör det alltid.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.